Veřejné atletické závody v hale na Strahově 31.1.

01.02.2014 11:45

V pátek byl pro "B"-čko zrušený trénink a místo něj byly naplánovány halové atletické závody. Většina závodníků měla ale jiný program, lyžák, nemoc, hory, návštěva....a nebo jen obyčejnou lenost....a tak dorazil jen Mates a Dan. Oba běželi 800m v kategorii starších žáků ročníků 1999-2000 v konkurenci atletů z Prahy a okolí. Kluci běželi pouze v jednom běhu a byl to hezký závod. Dan si zaběhl ustavující osobní rekord v  neoficiálním čase 2:30,5 a běžel fakt moc hezky. V Danovi zřejmě  na závody najde posilu atletický oddíl PSK Olymp Praha, kde bude spolu s Matesem, Kačkou a Michalem Boudníkem posilovat družstvo staršího žactva.

Mates běžel taky dobře....jen se před startem nějak zapomněl (nebo nestihl) svléct a tak běžel v teplácích. Asi to nebylo moc pohodlné, ale bojoval statečně a doběhl za Danem v neoficiálním čase 2:40,3 a to je o dost lepší čas, než na prosincových halových závodech. Až Mates začne místo klokaních skoků opravdu běhat, bude jeho čas o mnoho lepší, protože na to fakt má.

"A"-čko reprezentovala Kačka, která po celém týdnu dvoufázových tréninků a pátečním ranním plavání, šermu a posilování nebyla zrovna odpočatá. Starších žaček do závodu nastoupilo opravdu hodně, byly rozděleny do tří běhů. Kačka byla nasazena do nejrychlejšího běhu, vzhledem ke svému osobáku na 800m (2:32,0) Závod rozbíhala a část závodu "odtáhla", dostavily se ale problémy s dechem. Závod ale statečně doběhla v neoficiálním čase 2:38,9 se kterým spokojená nebyla.

Výsledky můžete najít , zde:

praha_31_1_2014o.xls (222720)

 Tentokrát jsem nestihla fotit, tak chybí obrazová dokumentace celé akce.

—————

Zpět