Tréninky v týdnu 23.-29.9.

21.09.2013 20:16

Skupina "A" trénuje dle dohody s trenérem. Je potřeba, aby celé áčko (Agáta, Anička i Kačka) oznamovalo nepřítomnost na tréninku trenérovi, osobně, telefonicky nebo smskou (telefon 732342749 - Tomáš Janko)

Skupina "B" trénuje dle rozpisu tréninků. Pro ty, kteří nejedou o víkendu na Harrachov, končí páteční trénink po střelbě .

Na víkend v Harrachově jsou přihlášeni: Kačka, Matyáš, Tom, Dan, Honza, Anička, Agáta a Tomáš.

Odjezd: pátek 27.9.2013 v 16: 00 hodin z parkoviště na Julisce

Návrat: neděle 29.9.2013 v cca 19:00 hodin na parkoviště k Julisce (upřesníme telefonicky)

Cena: 1.200,-Kč - při odjezdu (v ceně ubytování, strava /restaurace + vlastní vaření/, pronájem sportovišť, startovné, doprava)

Program soustředění: sobotní přespolní běh v Josefově Dole, střelba, posilování, plavání, stmelení kolektivu

S sebou (nad rámec běžného vybavení na soustředění): kopie kartičky zdravotní pojišťovny, svačinu a pití na cestu, diabolky a bombičky, karton z krabice o rozměrech cca 30-40 x 50 cm, lepicí pásku, provázek, nůžky (na přípravu terče), věci na plavání, oblečení na běh a střelbu venku (je nutné počítat s teplotními změnami, čepice, rukavice, teplá bunda a dvoje běžecké boty jsou nutností !!!), oblečení na chatu, učení dle potřeby ….další běžné vybavení.

Je možné, že na "přespoláku" bude své  sportovní oblečení prezentovat některá firma (např. Eleven, Gasso apod.) obdobně jako na jarních aquatlonech. Mají pěkné běžecké čepičky, čelenky, zimní kulichy, trička... pokud budete chtít nakupovat, nezapomeňte kapesné.

—————

Zpět