Tréninky v týdnu 21.-27.10.2013, dlužníci příspěvků, plánované akce

18.10.2013 12:15

 

 

Skupina „A“ trénuje dle aktuálních instrukcí trenéra, ve čtvrtek 24.10.2013 ráno odjezd na soustředění do Polska (návrat 31.10.2013 večer).

Skupina „B“ trénuje dle stálého rozpisu tréninků.

V průběhu týdne (nejlépe do středy) očekávám od každého informaci (osobně, sms, fb, mail, zpráva na stránkách v knize návštěv…), zda bude v době podzimních prázdnin (úterý 29.10. a středa 30.10.) chodit na trénink z důvodu případné změny počtu drah na bazéně či (v případě malého zájmu) zrušení tréninků – NUTNÉ!!!

Stále nemám doklad o zaplacení příspěvků a příspěvku na šermířský materiál od: Matyáše, Kláry a  Honzy ? (za šerm – dle dohody s Danem Kašparem)

Platby je nutné uhradit co nejdříve (mělo být uhrazeno nejpozději do 15.10.2013!!!)

Pro Vaši informaci, na „Podzimní Harrachov 2“ jede celé „B“ a na vyjádření Jany se čeká....má ještě čas.  Z „A“ jede Kačka.

Nechte si projít hlavou: - uvažujeme o tom, že případné zájemce vezmeme o Silvestra (31.12) na jednodenní lyžování nebo „prknování“ na Klínovec nebo Bouřňák  (podle sněhu) a následné přespávání a přivítání roku 2014 u nás doma (spaní ve spacáku na zemi)... 

Trička na střelbu a běh: - oslovila jsem firmu Gasso, která pro nás, v případě zájmu, navrhne a ušije  originální trička z funkčního materiálu  v „dukláckých“ barvách v klučičím i dívčím střihu s logem oddílu v přední části a na rukávu, nápisem moderní pětiboj na druhém rukávu a jménem závodníka a oddílovou příslušností (dle pravidel střelby) na zádech. Předpokládaná cena je cca 460,-Kč, kolekce bude ušita při objednávce minimálně 10 ks.

Zde: https://www.gasso.cz/album/trika-mikiny/trika19-jpg/ najdete foto trička, které uvedená firma vyrobila pro závodníky z lyžařského oddílu Dukla Liberec – trička pro nás by byla podobná, ne však stejná!

Zatím vím, že o tričko má zájem Jirka, Kačka, Mates, Tomáš a Dan…to je 5 ks…

Dále je možné v obdobném designu pořídit i běžecké elasťáky za cca 500-700,-Kč, běžeckou čepici za cca 250-300,-Kč (nižší cena j vždy v případě hromadné, oddílové objednávky....a další sportovní oblečení. V případě zájmu poskytnu bližší info.

 

—————

Zpět