Soustředění na Harrachově Léto 2017 - info

15.07.2017 12:58

 

Přihlášení: Jirka B., Richard P. a jeho bratr Radim, Kuba M. se sestrou Andreou, Honza Z., Michal F., Josef J.  .... (jedno místo je ještě volné)

Odjezd: pondělí 21.8.2017 - začínáme paveckým tréninkem na Julisce (od 7:00 hodin), nakládání společných tréninkových věcí a pistolí, odjezd do Harrachova.

Doprava: "Banán" - Renault Trafic, zapůjčeno od Tj Dukla Praha + osobní vozidlo.

Návrat: pátek 25.8.2017 přibližně v 19:00 - 20:00 hodin. (bude telefonicky upřesněno dětmi).

Cena: 2.900,- Kč

Program:  tréninkový rozjezd po měsíci lenošení –  ( běh, střelba, plavání( a doplňkové aktivity

S sebou: kartičku zdravotní pojišťovny, dostatek diabolek a bombiček na střelbu (v Harrachově je není je kde koupit!), připravený karton na upevnění terče o rozměrech cca 50 x 60 cm  (někteří již vědí, jak to má vypadat, ostatní se inspirují ve fotogalerii z minulých soustředění), věci na plavání - ručník, brýle, dvoje plavky (i pro případné blbnutí na koupališti nebo v Mumlavě), boty na bazén, oblečení na běh –boty, trička, tílka, kraťasy, elasťáky, šusťákovku…, kšiltovku, oblečení na chatu, přezůvky, věci na spaní, hygienické potřeby, dostatek „sušenek a nezdravot“ nejlépe na nacpání se před každým jídlem …., repelent, opalovací krém….nějaké kapesné dle uvážení ( ve volnu bude možnost vlastní penízky utratit za aktivity, např. bobovka cca 100,-Kč/jízda, tříkolky cca 50-Kč/jízda, verticalpark (lezecká stěna, trampolína) cca 150,-Kč….dle nálady a chuti, popřípadě za mlsky v obchodech )

A co dále?  Tréninky budou, do konce prázdnin, dále pokračovat vždy v odpoledních hodinách na Julisce - bude upřesněno v průběhu soustředění zde, na blogu.. 

—————

Zpět