Přespolák Hořovice (9.11.).... co mu předcházelo a co následovalo...

09.11.2013 19:12

V pátek po tréninku přivítal náš 48-mi metrový byt krom jednoho vlastního i čtyři půjčené puberťáky (Klárku, Kubu, Dana a Honzu). Podle velikosti tašek, které s sebou přinesli, jsem se v první chvíli lekla, že se k nám stěhují natrvalo. Ujistili mě, že s sebou mají jen to nejdůležitější na jednu noc....  Dětem jsem připravila večeři a nechali jsme puberťáky na dvě hodiny doma samotné. Jaký si vymysleli program nevím, ale když jsme se s Jirkou vrátili domů, byt byl v pořádku a děti také. V okamžiku našeho příchodu seděli v obýváku , mlčeli a čučeli na sebe....??? Na nás asi koukat nechtěli, protože se vytratili do Kaččina pokojíčku, kde se uvelebili na rozkládacím gauči a dívali se (asi s lupou) na notebook s 11" monitorem, do pelechu si nadrobili pytlík brambůrků a bylo jim dobře. CCa v půl jedenácté přestal být slyšet smích a o chvíli později snad usnuli...

Ráno se vše poměrně hladce zvládlo (až mě to překvapilo) ... nebyl boj o koupelnu...zuby si ale vyčistili všichni (odcházeli do koupelny s kartáčkem - Kuba má celý růžový a Kačka mu ho závidí)...na cestu vyfasoval každý termohrnek s čajem a  v autě snídali  toust, jogurt a kus bábovky. Na Hradčanské jsme naložili Matese a Janu a jelo se do Hořovic.

Bylo poměrně chladno a těm zapomětlivým byla  bez bundy dost zima. Rozběhání bylo tím pádem docela důkladné. Na start šly první holky. Kačka doběhla  o vteřinu druhá za Bárou Placatkovou, kterou minulý týden porazila. Trať 1700m zaběhla v čase 6:09. Domů si odnesla stříbrnou medaili a dort. Klára doběhla 17-tá v čase 7:48 a bylo to docela dobré. Jana doběhla na 21.místě  v čase 9:12 a krásně bojovala o co nejlepší umístění. Jana se každým závodem lepší a přibližuje se soupeřkám.

Po holkách na stejnou trať vyrazil ve své kategorii Mates a Kuba. Mates doběhl v čase 6:23 na 6. místě a soupeři ze středních čech mu dali zabrat. Kuba bojoval, běžel hezky a v čase 6:50 obsadil mezi o rok staršími soupeři 10. místo.

Starší žáci (Dan a Honza) běželi také 1700m. Dan doběhl v čase 6:12 na nevděčném, čtvrtém, bramborovém místě. Honza opět podcenil oblečení (na tričko a tříčtvrťáky už opravdu není počasí) a v čase 6:32 obsadil 6. místo.

(...kluci, někde je asi něco špatně, kdyby jste běželi všichni společně, Kačka by vám natrhla zadek - podívejte se na časy...)

Výsledková listina (klikni a stáhni)

Po závodech jsme se stavili na oběd v restauraci a jeli jsme na Kladno  do aquaparku . Tady se ukázalo, kdo makal (většinu času strávil v bublinkách a v páře) a komu zbyla energie ;-))  na vybíhání schodů na tobogány ....

Doufám, že si to všichni užili a mají o nějaký ten zážitek víc..... byli pohodoví .... klidně nějaké přespávání v budoucnu zopakujeme. ....napsala Eva

Několik fotek najdete zde: https://klepa.zonerama.com/Album/200035

—————

Zpět