Jaro na Harrachově - dámská jízda o víkendu 27.-29.3.2015

06.04.2015 20:00

Na víkendové minisoustředění do Harrachova, v pátek 27.3.2015 odjela, kromě naší Kačky, i Verča s Terezou. Z této akce se tedy stal skoro rodinný výlet a i proto jsme cestou zastavili na večeři v "Pizzařství" na Malé Skále. Na Harrachov jsme přijeli až za tmy a tak trochu nás překvapilo, že k chatě nezajedeme, protože cestu od parkoviště pokrývá souvislá vrstva ledu. Všechno jsme z auta nanosili do chaty - ještě že to není nijak daleko. Vybalili jsme, holky si připravily terče (kartonové krabice našly uplatnění) a šlo se spát.

Ráno s vstávalo okolo půl osmé, holky se šly projít na kolečko kolem chaty, aby si Terezka trošku prohlédla, kde by běhala, kdyby měla v pořádku kolena. Po sněhu prošly kilometr ový okruh a vrátily se akorát na snídani. Po snídani byl střelecký trénink, Verča šla běhat a Tereza posilovat. Kačka vyběhla do terénu a potom střílela z leserové pistole a trénovala na combi. Vybrat běžeckou trasu bylo poměrně náročné, na cestách bylo místy dost rozbředlého a někde i zledovatělého sněhu, a běh byl tím hodně náročný. Po obědě a chvilce odpočinku se opět střílelo a společně se posilovala "plavecká gymnastika" a nakonec se jelo na plaveckýtrénink do Jilemnice.

Po večeři jsme vzali holky do báru na nealko-kokteil (každá si vybrala jiný a všechny vypadaly moc hezky)  a potom jsme šli hledat naší oblíbenou kešku pod Čerťák. Byla to pro holky tak trošku stezka odvahy. Poklad našly a po návratu do chaty se dívaly na film a trochu později šly spát.

Neděle byla deštivá a nevlídná, a proto jsme si všichni trochu přispali. Po snídani proběhl střelecký trénink a pro Kačku a Verču následoval souvislý výběh do terénu. Terezka trochu posilovala v chatě, aby nenamáhala kolena tak hlavně břicho, ruce a záda. Po obědě se znovu střílelo a následoval kruhový trénink v chatě. Potom jsme zabalili, dali jsme chatu do pořádku, nanosili jsme věci do auta a za vytrvalého deště jsme odjeli domů.

Fotit jsem moc nestíhala, tak jen několik fotek z mobilu najdete tady:

—————

Zpět