Informace k sobotním závodům na Julisce

27.04.2017 10:39

Přihlášení:  U17 - Richard Pecánek

                   U15 - Honza Zíka, Kuba Musil, Matěj Navrátil, Šimon Lukač, Michal Fiedor, Anička Beránková

Sraz U17 + U15:  v sobotu  29.4.2017  v 9:00 hodin na ochozu před střelnicí, odkud Richard půjde na rozšermování a ostatní se začnou chystat na střelbu. S sebou tričko se jménem, pistoli, diabolky, sportovní obuv a oblečení, ve kterém budete střílet (v džínech či jiném civilním oblečení se závod nestřílí!!!) (Richard vše potřebné na šerm)

Startovné: U15= 150,-Kč, U17 =200,-Kč. Peníze odevzdáte trenérovi při srazu, před závody.

Nezapomeňte, že na závodech reprezentujete oddíl. S sebou oddílové oblečení (teplákovku s logem na reprezentaci), tričko se jménem na střelbu a běh, dvoje plavky (na rozplavání jedny na závod druhé!!!- po rozplavání se převlečete do suchých, závodních plavek), čepičku, plavecké brýle, boty na bazén, tričko a tepláky na oblečení na bazéně před startem - NUTNÉ! 

Dále závodní běžecké oblečení a obuv a vrchní předzávodní teplé oblečení, které zvolte tak, aby vám před startem nebyla zima, ale dobře se před startem svlékalo!!! Doporučuji s sebou vzít i čepici a rukvice, po plavání, před běžeckým závodem se může toto vybavení hodit :-) Do tašky přibalte závodní formu, chuť závodit a podat maximální výkony, dobrou náladu, dostatek pití (možná i teplý čaj v termosce se bude hodit), lehkou svačinu bez sladkostí co vás jen "zatlásknou", ovoce a něco moc dobrého, co sníte po závodech :-)

Rozpis (časový program závodu) najdete v článku níže.

—————

Zpět