Informace k nedělním (3.11.) běžeckým závodům

31.10.2013 12:52

Na závody jsou zatím  přihlášeni:

- registrovaní atleti Mates a Kačka, kteří startují v barvách atletického oddílu PSK Olymp Praha a závodí o titul "Přeborník Prahy v přespolním běhu"

- Honza, Dan, Klára - neregistrovaní atleti, závodí všichni za TJ Dukla Praha (běžíte stejný závod jako registrovaní atleti, vždy ve své kategorii, kde po doběhu probíhá vyhlášení vítězů jednak v celém závodě - to se týká vás- a druhak v přeboru Prahy- týká se registrovaných pražských atletů)

Všichni jste přihlášeni on-line, na místě se již pouze odprezentujete a zaplatíte startovné 30,-Kč.

Pokud chce závodit ještě někdo, není problém přihlásit se na místě minimálně však 30 minut před startem kategorie.

Sraz: neděle v 9:30-9:40 hodin u Mc Donaldu na Evropské u horké čokolády nebo čaje (výhodné pro nás /Jirka, Eva, Kačka/ Kláru /staví jí zde autobus/ a snad i pro Dana, Honza může nastoupit na Hradčanské k Matesovi a jeho mamce do auta a přiblížit se/na tréninku se domluvte s Matesem/) odtud pojedeme všichni společně na start závodu.

S sebou: běžecké oblečení a obuv, teplé, nepromokavé oblečení na rozběhání a vyklusání,  čepici, rukavice, suché oblečení na převlečení po závodech, pokud máte (a umíte v nich běhat), vezměte si tretry. Pití....??? Peníze na startovné a kapesné na občerstvení... a pokud budete chtít utrácet, tak i na spotovní ponožky, čepici,oblečení či doplňky...pokud něco z toho potřebujete...

Po závodech se všichni společně vyklusají a další program si určíte sami.....

—————

Zpět