Tréninky v týdnu 14.-20.10.

11.10.2013 08:44

Skupina "A" trénuje dle aktuálních instrukcí trenéra, skupina "B" má tréninky dle rozpisu.

Pondělí - máte poslední možnost individuálního přihlášení na středeční plavecko-běžecký závod. Na tréninku nahlaste, kdo bude závodit, popř. pomůžu s přihlášením (vyplnění přihlášky a odeslání).

Přihlášení nakonec (byl to boj - o závodech víte od 3.10 - článek zde na blogu) jsou: Agáta, Vendulka (přihlásila škola), Kačka (zařídila přihlášení ve škole individuálně), Dan, Kuba, Jana, Tomáš a Honza.

Středa - dopoledne plavecko-běžecký závod, odpoledne (pro všechny) pouze plavání.

Sraz na závody je v 11:15 hodin ve vestibulu metra Radlická (všichni máte mobil, tak se najdeme). S sebou PŘIHLÁŠKU S PODPISEM RODIČů, jedny plavky, ručník, tričko, peníze na zálohu v šatně, čepičku a brýle a běžecké oblečení. Odhlašte si ve škole oběd, společně se půjdete najíst v Galerii Butovice (vezměte si peníze na oběd). Po obědě se všichni společně přsunete do Holešovic na plavecký trénink...a potom domů učit (ne čučet na facebook-popovídáte si na závodech)

Sobota - pětibojařské závody v Praze. Počítám s účastí všech členů skupiny kromě Toma (léčba úrazu) a Kačky (pravděpodobně start v běžeckém závodě).

Nezapomeňte, že je nutné doložit doklad o zaplacení oddílových příspěvků a příspěvku na šermířský materiál (mailem, předáním kopie dokladu o platbě apod...) NUTNÉ!!!. Honza platí pro Duklu, jako člen Porthosu, pouze příspěvek na šermířský materiál. Potvrzení o zaplacení mám zatím pouze od Dana, Omara, Toma a Tomáše - chválím :)

Pro Vaši informaci  na Harrachov jsou zatím přihlášeni: Kačka (sama doma zůstat nemůže ;)), Klára, Venďa, Tom, Tomáš, Honza, s  Dan a Kuba- míst je 8 (v "Banánu"), další přihlášení - Mates a Omar.... pojedou naší  "Fifinou", tam je ještě1 volné místo....

 

—————

Zpět